Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/doc/www.ltw-battery.com/www/fujin/applogic/fj_basics/fjconnect.php:339) in /www/doc/www.ltw-battery.com/www/view_modules/page.php on line 39

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/doc/www.ltw-battery.com/www/fujin/applogic/fj_basics/fjconnect.php:339) in /www/doc/www.ltw-battery.com/www/view_modules/rosetta/rosetta.php on line 43
Akce Welcome power | LTW Battery

User

Language

Toggle mode
Download Center
Support & Contact


Akce Welcome power


Tomáš Kracík
27.08.2023

Zaječice u Pyšel – S nadšením jsme se zúčastnili nedávné události Welcome Power, která se uskutečnila dne 26. srpna v Zaječicích u Pyšel ve spolupráci se společností CE.ENERGY. Tato akce byla zaměřena na aktuální témata v oblasti energetiky a elektromobility.

Během akce jsme měli výsadu prezentovat naši novinku, revoluční zařízení RUG 3/45/50. Jedná se o moderní a výkonné záložní napájecí zdroje UPS, které poskytují vynikající spolehlivost a energetickou efektivitu. Tato inovativní řada zajišťuje nepřetržitý chod kritických systémů v případě výpadku napájení a představuje nový standard v oblasti záložních zdrojů.

Velmi nás těší, že naše zařízení zaujalo pozornost návštěvníků a diskutujících během akce. Naším cílem je přinášet technologické inovace, které posouvají energetickou efektivitu a spolehlivost dopředu, a jsme rádi, že jsme mohli přispět k diskuzi o budoucnosti energetiky.

Zvláštní uznání si zaslouží také pan Jiří Janda, obchodní ředitel naší společnosti, který měl klíčovou roli na této události. Pan Janda nejen moderoval diskusi o elektromobilitě a souvisejících technologiích, ale také prezentoval aktuální a budoucí technologie pro dosažení energetické nezávislosti.

Jsme vděčni za tuto příležitost být součástí akce Welcome Power. Těšíme se na budoucí spolupráci a další příležitosti se zapojit do diskuzí o klíčových tématech v oblasti energetiky a mobility.


Share